Klinikken

Vores overordnede filosofi er at skabe tryghed og motivation for alle vores patienter og at forbedre deres funktion i det daglige liv. Med ‘patienten i centrum’ mener vi, at det er dig og dine behov som er udgangspunktet for behandlingen og at vi i fællesskab finder den bedste behandling for dig.

Jacob

Kiropraktor og indehaver
Uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i Odense i 2011. Siden har jeg haft ansættelser både på Sjælland, Midtjylland og i Nordjylland. Ved siden af mit arbejde som kiropraktor sidder jeg som næstformand i Dansk Kiropraktorforening.

Marianne

Kiropraktor
Uddannet kiropraktor i 2006 ved Syddansk Universitet i Odense. Har siden haft ansættelser i hovedstadsområdet og Nordjylland. Er desuden ansat som praksiskonsulent ved Region Nordjylland og censor på kiropraktorstudiet.
Specialiseret i behandling af børn

Kiropraktorer

En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson der beskæftiger sig med at undersøge, diagnosticere, forebygge og behandle smerter og nedsat funktion i muskler og led.

Man kan henvende sig hos en kiropraktor uden henvisning fra hverken læge eller speciallæge. Kiropraktoren er uddannet til selvstændigt at undersøge og diagnosticere lidelser i bevægeapparatet. Som en del af undersøgelsen kan det være nødvendigt at henvise til røntgen, ultralydsscanning, MR-scanning eller CT-scanning hvilket kiropraktoren kan henvise direkte til. Skulle der være behov for andre undersøgelser vil kiropraktoren samarbejde direkte med din læge eller den relevante sygehusafdeling.